Ahol már találkozhatott velünk:

Adóellenőrzés alatt

 

Komoly gond van? Velünk nagyobb az esélye, hogy megússza!

Adóellenőri, rendőri-adónyomozói múlttal rendelkező szakembereink bevonásával érvényesítjük érdekeit! A "túloldalról" jött szakemberek másképp gondolkoznak, más stratégiákat alkalmaznak, mert jól ismerik az ellenérdekelt fél ütőkártyáit! Ha igazán komoly gond van, hívja a 06-20-949-2069-es telefonszámon Ardai Attilát.

Ha szeretné sikeresen üzemeltetni, fenntartani cégét, vegyen részt jogi és üzleti képzéseinken, akár térítésmentesen.

Adóellenőrzés alatt

Mire kell figyelni az adóellenőrzés időtartama alatt:

- Könyvelő vigye be és adja át az anyagot és ő tartsa a kapcsolatot a revizorokkal.

- Ne játszunk bújocskáta revizorokkal, mindig álljunk a revizorok rendelkezésére.

- Érdemi nyilatkozatot a társaság képviselője tegyen és ne a könyvelő.

- Ne vegyük fél vállról a nyilatkozattételt, szükség esetén kérjük tapasztalt, "kemény" ügyvéd közreműködését is.

- Az adóellenőrzés megállapításait tartalmazó jegyzőkönyvre mindig tegyünk részletes észrevételt, erre általában 15 nap áll rendelkezésre. Ezt soha ne bízzuk kizárólag a könyvelőre, mindig vegyük igénybe hozzáértő ügyvéd segítségét is.


Az adóellenőrzés tipikus "csapda" szituációi:

- Elmaradt, hiányos, hibás könyvelés, melynek korrigálására a revízió időtartama alatt már nincs lehetőség, ennél bizonyos esetekben az is  jobb, ha nem bocsátjuk anyagunkat a revízió rendelkezésére.

- Nem reagálni a revízió megkeresésére, ?bújócskát" játszani a Hivatallal. Így biztos, hogy csak rosszul lehet kijönni az adóellenőrzésből.

- Elkerülni a személyes nyilatkozattételt pl. úgy, hogy a könyvelőt küldjük be. (Nyilvánvaló, hogy a könyvelő az üzleti ügyek érdemi részéről nem rendelkezik megfelelő információkkal, így ügyfelét sem megvédeni, sem segíteni nem tudja.)

- Félvállról venni a személyes nyilatkozattételt. Nem kellően átgondolt nyilatkozatot tenni, fecsegni, nem tömör-lényegre törő válaszokat adni kifejezetten ?életveszélyes". A revízió várható keresztkérdéseit tanulmányozza itt: http://cegproblemak.hu/fiktiv-ugyletekre

- Bízni a "kedves" revizorokban, hagyni, hogy saját szavaik-megfogalmazásaik kerüljenek a jegyzőkönyvbe. Mindenképpen ragaszkodni kell ahhoz, hogy a kérdésekre adott válaszok szó szerint, az adózó által kívánt jelentés tartalommal kerüljenek bele a jegyzőkönyvbe.

 Kérjük, hogy figyelmesen tanulmányozza az Adóügyek főmenüpontban található Adó-psziché írásunkat is!

 

 Hogyan segít az adóellenőrzés időtartama alatt Céghmester adóügyekben?

Segítünk megakadályozni, hogy az adóellenőrzés természetéből adódó nem szakmai tényezők pl. pszichikai, kommunikációs, csoport-agressziós és egyéb szubjektív emberi tényezők a revízió kimenetelét az adózó kárára torzítsák.

Megfelelő ügyvéd, könyvelő, adószakértő bevonásával és ezek tevékenységének összehangolásával.

 

Ha úgy érzi, hogy jelenlegi könyvelője, ügyvédje bizonytalan, vonjon be minket is problémája megoldásába! Összefogva több esély van érdekeinek érvényesítésére! Szükség esetén komplett szakmai csapattal (ügyvéd, könyvelő, adószakértő, könyvvizsgáló, stb.) állunk rendelkezésére. Komoly gond esetén adóellenőri, rendőri-adónyomozói múlttal rendelkező szakembereink is rendelkezésre állnak!

 

  Segítünk!
Információ, időpont egyeztetés:
Ardai Attila 06-20-949-2069

(Tanácsadás, konzultáció minimális díja: 20.000 Ft+ÁFA)

 

Ha szeretné sikeresen üzemeltetni, fenntartani cégét, vegyen részt jogi és üzleti képzéseinken, akár térítésmentesen.

Kétféle képzést biztosítunk a Céghmester ügyfélköre részére:

1. Üzleti képzés, mely a “Tanuld meg az üzletet, hogy ne keljen adót csalnod” címet viseli. Az üzleti képzés célja, hogy megtanítsuk hogyan kell nyereségessé tenni a kisvállalkozásokat, kiemelten az induló kisvállalkozásokat.

2.  A jogi képzés a “A JOG TRÜKKÖS OLDALA – MILLIÓKAT ÉRŐ JOGI PRAKTIKÁK A SIKERES VÁLLALKOZÓI LÉTEZÉSHEZ” címet viseli. A jogi képzés célja, hogy a kisvállalkozások meg tudják védeni elért eredményeiket és érdekeiket akár a hatóságokkal szemben is. 

Jelentkezés:
Dunda Andrea tel.:06-20-585-6605

Még több infó a képzésről (hely, időpontok, vendéghozás, stb.):
- Üzleti képzés: http://vallalkozasinditas.net/meghivo-uzleti-kepzeseinkre

- Jogi képzés: http://vallalkozasinditas.net/meghivo-jogi-kepzeseinkre

 

Ugrás az oldal tetejére