Ahol már találkozhatott velünk:

Adóellenőrzés előtt

 

Komoly gond van? Velünk nagyobb az esélye, hogy megússza!

Adóellenőri, rendőri-adónyomozói múlttal rendelkező szakembereink bevonásával érvényesítjük érdekeit! A "túloldalról" jött szakemberek másképp gondolkoznak, más stratégiákat alkalmaznak, mert jól ismerik az ellenérdekelt fél ütőkártyáit! Ha igazán komoly gond van, hívja a 06-20-949-2069-es telefonszámon Ardai Attilát.

Ha szeretné sikeresen üzemeltetni, fenntartani cégét, vegyen részt jogi és üzleti képzéseinken, akár térítésmentesen.

Adóellenőrzés előtt

Az átfogó, tételes adóellenőrzés elsődleges célja a bizonylatok ellenőrzése, ezért nagyon fontos azok eredetisége, korrektsége, törvényeknek megfelelő alakisága és tartalma.

Az átfogó, tételes adóellenőrzés alapvetően az üzleti kapcsolatokra, az ügyletek valódiságára és azok valós céljára, valamint a pénzmozgásra ?kíváncsi".

Az átfogó, tételes adóellenőrzés irányulhat egy vagy több adónemre,legtöbb esetben áfa-ellenőrzésre irányul.

Egy átfogó, tételes adóellenőrzés a megbízólevél átadásával kezdődik, melyet általában postáznak, de gyakori, hogy a revizorok személyesen kézbesítik azt.

Az adóellenőrzés a megbízólevél kézbesítésével jogilag megkezdődik, ilyenkor már nincs mód önrevizíóra, azaz a bevallások utólagos módosítására.

 Mire kell figyelni, a könyvelési anyagok átadása előtt:

- Elmaradt, hiányos könyvelés pótlása, rendbetétele - ha nincs elég idő, akkor póthatáridőt kell kérni a revizoroktól.

- Tagi kölcsönök eredete, az ezzel összefüggő szerződések, bizonylatok megléte.

- Házipénztár szabályozása, tételes megléte.

- Általában számlák, bizonylatok megléte.

- Könyvelési tételekhez kapcsolódó jogcímek, jogviszonyok tisztázása, szerződések megléte (ahogy mondani szokták: "lepapírozása")

- Kötelező szabályzatok megléte.

 Hogyan segít a Céghmester adóellenőrzés előtt?

Segítjük a szakmai felkészülést: elmaradt könyvelés pótlása, rendbetétele; adóhatósági szempontból kritikus tételek ellenőrzése (házipénztár, eszközök, tagi kölcsön, szabályzatok, szerződések stb); képviselet; ügyvéd, könyvelő, adószakértő bevonása, ezek tevékenységének összehangolása.

Ha úgy érzi, hogy jelenlegi könyvelője, ügyvédje bizonytalan, vonjon be minket is problémája megoldásába! Összefogva több esély van érdekeinek érvényesítésére! Szükség esetén komplett szakmai csapattal (ügyvéd, könyvelő, adószakértő, könyvvizsgáló, stb.) állunk rendelkezésére. Komoly gond esetén adóellenőri, rendőri-adónyomozói múlttal rendelkező szakembereink is rendelkezésre állnak!

 

 Segítünk!
Információ, időpont egyeztetés:
06-20-949-2069
06-20-940-4475
06-20-442-8466
06-1-410-7997
(Tanácsadás, konzultáció minimális díja: 20.000 Ft+ÁFA)

Ha szeretné sikeresen üzemeltetni, fenntartani cégét, vegyen részt jogi és üzleti képzéseinken, akár térítésmentesen.

Kétféle képzést biztosítunk a Céghmester ügyfélköre részére:

1. Üzleti képzés, mely a “Tanuld meg az üzletet, hogy ne keljen adót csalnod” címet viseli. Az üzleti képzés célja, hogy megtanítsuk hogyan kell nyereségessé tenni a kisvállalkozásokat, kiemelten az induló kisvállalkozásokat.

2.  A jogi képzés a “A JOG TRÜKKÖS OLDALA – MILLIÓKAT ÉRŐ JOGI PRAKTIKÁK A SIKERES VÁLLALKOZÓI LÉTEZÉSHEZ” címet viseli. A jogi képzés célja, hogy a kisvállalkozások meg tudják védeni elért eredményeiket és érdekeiket akár a hatóságokkal szemben is. 

Jelentkezés:
Dunda Andrea tel.:06-20-585-6605

Még több infó a képzésről (hely, időpontok, vendéghozás, stb.):
- Üzleti képzés: http://vallalkozasinditas.net/meghivo-uzleti-kepzeseinkre

- Jogi képzés: http://vallalkozasinditas.net/meghivo-jogi-kepzeseinkre

 

Ugrás az oldal tetejére