Ahol már találkozhatott velünk:

Adóellenőrzés után

 

Komoly gond van? Velünk nagyobb az esélye, hogy megússza!

Adóellenőri, rendőri-adónyomozói múlttal rendelkező szakembereink bevonásával érvényesítjük érdekeit! A "túloldalról" jött szakemberek másképp gondolkoznak, más stratégiákat alkalmaznak, mert jól ismerik az ellenérdekelt fél ütőkártyáit! Ha igazán komoly gond van, hívja a 06-20-949-2069-es telefonszámon Ardai Attilát.

Ha szeretné sikeresen üzemeltetni, fenntartani cégét, vegyen részt jogi és üzleti képzéseinken, akár térítésmentesen.

Adóellenőrzés után

Az adóellenőrzés operatív része az Adóhatóság megállapításait tartalmazó jegyzőkönyv átadás - átvételével zárul le. Ha az adózó az Adóhatóság megállapításaira nem tesz észrevételt, akkor ezek a megállapítások az elsőfokú adóhatósági határozat részét fogják képezni.

Ha az adózó nem ért egyet az Adóhatóság megállapításaival, akkor saját érdekében kötelező az Adóhatóság megállapításait vitatni. Ezt célszerű már a jegyzőkönyv megállapításaira megtenni, de ha ezt az adózó bármely okból elmulasztotta, akkor az elsőfokú határozatot kell megfellebbezni. A fellebbezésre nyitva álló határidő általában 15 nap, de ezt a határozat pontosan tartalmazza.

Gyakori, hogy az Adóhatóság sem a jegyzőkönyvre tett észrevételeket, sem a fellebbezésben foglaltakat nem veszi figyelembe és másodfokú határozatában - ami már jogerős - helyben hagyja a korábbi megállapításokat és szankciókat. Ilyen esetben az adózónak már csak bíróság előtt van lehetősége igazának bizonyítására, illetve érdekeinek érvényesítésére.

Sérelmes határozat esetén nagyon fontos végig vinni jogilag az észrevételezést, majd ezt követően az elsőfokú határozat megfellebbezését, mert ezek nélkül a sérelmes elsőfokú határozat nem jut el másodfokra, ha pedig nincs másodfokú határozat, akkor nincs lehetőség bírósági felülvizsgálatra sem.

Hogyan segít az adóellenőrzés lezárása után a Céghmester?

Ügyvéd, könyvelő, adószakértő közreműködésével segítünk az Adóhatósági megállapítások észrevételezésében, az elsőfokú Adóhatósági határozat megfellebbezésében, a sérelmes másodfokú Adóhatósági határozat bírósági felülvizsgálatában.

 

Ha úgy érzi, hogy jelenlegi könyvelője, ügyvédje bizonytalan, vonjon be minket is problémája megoldásába! Összefogva több esély van érdekeinek érvényesítésére! Szükség esetén komplett szakmai csapattal (ügyvéd, könyvelő, adószakértő, könyvvizsgáló, stb.) állunk rendelkezésére. Komoly gond esetén adóellenőri, rendőri-adónyomozói múlttal rendelkező szakembereink is rendelkezésre állnak!

 

Segítünk!
Információ, időpont egyeztetés:
06-20-949-2069
06-20-940-4475
06-20-442-8466
06-1-410-7997
(Tanácsadás, konzultáció minimális díja: 20.000 Ft+ÁFA)

 

Ha szeretné sikeresen üzemeltetni, fenntartani cégét, vegyen részt jogi és üzleti képzéseinken, akár térítésmentesen.

Kétféle képzést biztosítunk a Céghmester ügyfélköre részére:

1. Üzleti képzés, mely a “Tanuld meg az üzletet, hogy ne keljen adót csalnod” címet viseli. Az üzleti képzés célja, hogy megtanítsuk hogyan kell nyereségessé tenni a kisvállalkozásokat, kiemelten az induló kisvállalkozásokat.

2.  A jogi képzés a “A JOG TRÜKKÖS OLDALA – MILLIÓKAT ÉRŐ JOGI PRAKTIKÁK A SIKERES VÁLLALKOZÓI LÉTEZÉSHEZ” címet viseli. A jogi képzés célja, hogy a kisvállalkozások meg tudják védeni elért eredményeiket és érdekeiket akár a hatóságokkal szemben is. 

Jelentkezés:
Dunda Andrea tel.:06-20-585-6605

Még több infó a képzésről (hely, időpontok, vendéghozás, stb.):
- Üzleti képzés: http://vallalkozasinditas.net/meghivo-uzleti-kepzeseinkre

- Jogi képzés: http://vallalkozasinditas.net/meghivo-jogi-kepzeseinkre

 

Ugrás az oldal tetejére