Ahol már találkozhatott velünk:

Cégvég

 

Ha szeretné eladni cégét, ha szeretné sikeresen lezárni cége tevékenységét, ha szeretné megúszni a felszámolás súlyos következményeit, vegyen részt jogi és üzleti képzéseinken akár térítésmentesen.

Cégvég-cégműködés befejezése

A cég tevékenységének törvényes befejezése alapvetően 2 irányt vehet:

Az egyik, amikor a cég saját maga határozza el, hogy befejezi tevékenységét, ezen belül 2 fő irányt lehet megkülönböztetni:

- végelszámolás, amikor a cég elhatározza jogutód nélküli megszűnését

- cégeladás, amikor a cég tulajdonosok befejezik az üzleti tevékenységet, de a cég nem szűnik meg, hanem új tulajdonosokkal és új vezetéssel tovább működik.

A másik, amikor a cég jogellenes működése miatt valaki mások akarják a céget megszűntetni (bíróság, hatóság, más ellenérdekelt fél). Ezek az esetek

- kényszertörlés (működésképtelen, vagyontalan cégek - gyors -  piacról történő kivezetése)
- felszámolás (fizetésképtelenség esetén)

Oldalunk cégközvetítés menüpontja minden érdeklődőnek segít céget eladni, vagy céget keresni a Céghmester régóta működő cégközvetítési rendszerén keresztül.

 Segítünk!
Információ, időpont egyeztetés:
06-20-949-2069
06-20-940-4475
06-20-442-8466
06-1-410-7997
(Tanácsadás, konzultáció minimális díja: 20.000 Ft+ÁFA)

Ha szeretné eladni cégét, ha szeretné sikeresen lezárni cége tevékenységét, ha szeretné megúszni a felszámolás súlyos következményeit, vegyen részt jogi és üzleti képzéseinken akár térítésmentesen. 

Kétféle képzést biztosítunk a Céghmester ügyfélköre részére:

1. Üzleti képzés, mely a “Tanuld meg az üzletet, hogy ne keljen adót csalnod” címet viseli. Az üzleti képzés célja, hogy megtanítsuk hogyan kell nyereségessé tenni a kisvállalkozásokat, kiemelten az induló kisvállalkozásokat.

2.  A jogi képzés a “A JOG TRÜKKÖS OLDALA – MILLIÓKAT ÉRŐ JOGI PRAKTIKÁK A SIKERES VÁLLALKOZÓI LÉTEZÉSHEZ” címet viseli. A jogi képzés célja, hogy a kisvállalkozások meg tudják védeni elért eredményeiket és érdekeiket akár a hatóságokkal szemben is. 

Jelentkezés:
Dunda Andrea tel.:06-20-585-6605

Még több infó a képzésről (hely, időpontok, vendéghozás, stb.):
- Üzleti képzés: http://vallalkozasinditas.net/meghivo-uzleti-kepzeseinkre

- Jogi képzés: http://vallalkozasinditas.net/meghivo-jogi-kepzeseinkre

 

 

Ha szeretné tanulmányozni a Céghmester cégügyekkel foglalkozó weboldalát, kattintson ide:

 www.ceghmester.hu

 Ha szeretné tanulmányozni a Céghmester székhelyszolgáltatással foglalkozó weboldalát, kattintson ide:

www.szekhely.org

Mi a Céghmester-nél a cégproblémákat igyekszünk - az átlagos vállalkozók számára is érthető - konkrét és kezelhető részfeladatokra (részproblémákra) bontani és ezeket a legegyszerűbben megoldani. Díjszabásunk a megoldandó (rész)feladatok - (rész)problémák bonyolultságához, illetve az elvégzendő feladatok mennyiségéhez igazodik. Díjainkat az adott feladat elvégzésekor kell megfizetni, így a Céghmester-nél nem fordulhat elő, hogy - az amúgy is bajban lévő vállalkozónak - egyszerre túl magas összeget kellene kifizetnie.

Hogyan készüljön fel, ha hozzánk szeretne fordulni cégproblémájával?

1. Telefonon történő időpont egyeztetéskor röviden foglalja össze problémáját, adja meg nevét és telefonszámát!

2. Szedje össze a problémájával kapcsolatos összes iratanyagot és azt rendezze lehetőleg időrendi sorrendbe. (Akár vázlatot is készíthet ügyének lényegre törő ismertetése és ezáltal gyorsabb, hatékonyabb megoldása érdekében!)

3. Gondoskodjon róla, hogy az első konzultáció díját, valamint megbízás adás esetén annak díját ki tudja fizetni! (Kérjük, tanulmányozza díjjegyzékünket)

4. Kérjük, a személyes konzultáció(k), tanácsadás(ok) alkalmával a megbeszélt időre pontosan érkezzen, akadályoztatását, késését stb. telefonon jelezze! (06-20-949-2069; 06-20-940-4475; 06-20-442-8466; 06-1-410-7997)

Ugrás az oldal tetejére