Ahol már találkozhatott velünk:

Kényszertörlés

 

Ha szeretné eladni cégét, ha szeretné sikeresen lezárni cége tevékenységét, ha szeretné megúszni a felszámolás súlyos következményeit, vegyen részt jogi és üzleti képzéseinken akár térítésmentesen.

Kényszertörlés

A kényszertörlés célja, hogy az államot károsító visszaélő vállalkozói magatartások visszaszoruljanak, a működésképtelen, vagyontalan és alkalmazottak nélküli, alvó cégektől a piac megtisztuljon, és így a működőképes vállalkozások versenyképessége növekedjen, adminisztrációs terheik csökkenjenek. Kényszertörléssel bizonyos feltételek fennállta esetén a cégek csőd/felszámolási eljárás nélkül is kivezethetőek a piacról.

Ezek a feltételek:
- törvényességi felügyeleti hatáskörében eljárva a céget megszűntnek nyilvánítja,
- a cég a végelszámolást három éven belül nem fejezte be, és határidőn belül törlése iránt szabályszerű kérelmet nem terjesztett elő,
- a cég a végelszámolás általános szabályaira történő áttérést nem hajtotta végre, vagy
- a cég jogutód nélküli megszűnését előidéző ok következett be, és végelszámolási eljárás lefolytatásának nincs helye.

Miben tudunk segíteni?

Tekintve, hogy elviekben az eljárás elrendelése ellen fellebbezésnek és felülvizsgálatnak nincs helye, elsősorban abban tudunk segíteni, hogy a cégbírósággal együttműködve az eljárás alá vont ügyfeleknek segítsünk elmaradásaik (könyvelés) rendezésében és a felmerülő jogi kérdések (szerződött ügyvédeink általi) tisztázásában, tekintve, hogy az eljárás jogkövetkezménye a tag/vezető tisztségviselő eltiltása, és korlátlan felelősségének megállapítása lehet.

Segítünk!
Információ, időpont egyeztetés:
06-20-949-2069
06-20-940-4475
06-20-442-8466
06-1-410-7997
(Tanácsadás, konzultáció minimális díja: 20.000 Ft+ÁFA)

 

Ha szeretné eladni cégét, ha szeretné sikeresen lezárni cége tevékenységét, ha szeretné megúszni a felszámolás súlyos következményeit, vegyen részt jogi és üzleti képzéseinken akár térítésmentesen. 

Kétféle képzést biztosítunk a Céghmester ügyfélköre részére:

1. Üzleti képzés, mely a “Tanuld meg az üzletet, hogy ne keljen adót csalnod” címet viseli. Az üzleti képzés célja, hogy megtanítsuk hogyan kell nyereségessé tenni a kisvállalkozásokat, kiemelten az induló kisvállalkozásokat.

2.  A jogi képzés a “A JOG TRÜKKÖS OLDALA – MILLIÓKAT ÉRŐ JOGI PRAKTIKÁK A SIKERES VÁLLALKOZÓI LÉTEZÉSHEZ” címet viseli. A jogi képzés célja, hogy a kisvállalkozások meg tudják védeni elért eredményeiket és érdekeiket akár a hatóságokkal szemben is. 

Jelentkezés:
Dunda Andrea tel.:06-20-585-6605

Még több infó a képzésről (hely, időpontok, vendéghozás, stb.):
- Üzleti képzés: http://vallalkozasinditas.net/meghivo-uzleti-kepzeseinkre

- Jogi képzés: http://vallalkozasinditas.net/meghivo-jogi-kepzeseinkre

 

Ha szeretné tanulmányozni a Céghmester cégügyekkel foglalkozó weboldalát, kattintson ide:

www.ceghmester.hu

Ha szeretné tanulmányozni a Céghmester székhelyszolgáltatással foglalkozó weboldalát, kattintson ide:

www.szekhely.org

Ugrás az oldal tetejére