Ahol már találkozhatott velünk:

Székhelyszolgálat bajforrásai

 

Székhelyszolgáltatás bajforrásai

 

TUDJA ÖN, HOGY MI A PONTATLAN SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS LEGNAGYOBB BAJFORRÁSA?

Ha a székhelyszolgáltató nem gondoskodik arról, hogy az általa átvett végzések, határozatok stb. tartalmáról a székhelyszolgáltatást igénybevevő cég legalább a kézbesítést követő munkanapon értesülhessen.

 

Például KOCKERD kérdőív kapcsán ez igen fontos, ha valaki nem tudja visszaküldeni az előírt 20 napos határidőre a KOCKERD kérdőívet, törlik az adószámát, ami gyakorlatilag a cég tevékenységének befejezésével egyenértékű.

Az iratokat késedelmesen kézbesítő székhelyszolgáltató irodákkal nem szabad leszerződni, illetve, ha már ez megtörtént, akkor egyszerűen ott kell hagyni, legyen bármilyen kedvező is a székhelyszolgáltatás díja.

 

STORY:

2012. augusztus-szeptember hónapban (ezen menüpont megírásáig) 8 cég fordult a Céghmester-hez azzal, hogy tudunk-e segíteni adószámuk visszaszerzésében, mert azt KOCKERD mulasztás miatt törölték. A 8 cégből 5 cégnek székhelyszolgáltatónál van (volt) a székhelye és csak több nappal a végzés átvétele után értesítették őket a végzés tartalmáról, minek következtében a 10 napos határidőt elmulasztották és így az adószámukat törölték.

 

A székhelyszolgáltatás többi bajforrásáról tájékozódjon itt: www.szekhely.org

 

Tájékoztatjuk honlapunk érdeklődőit, hogy a székhelyszolgáltatás magyarországi feltalálója és szakmai rendszerének megalkotója a Céghmester. Minden székhelyszolgáltató a Céghmester-t próbálja utánozni és letaszítani piaci és szakmai vezető pozicíójából.

Ezt 1-2 kivételtől eltekintve úgy próbálják meg elérni, hogy jelentősen és irreálisan csökkentik díjaikat, ugyanakkor a székhelyszolgáltatás alapvető szakmai kritériumaira egyáltalán nincsenek tekintettel.

Az ilyen székhelyszolgáltatók kizárólag a viszonylag könnyű pénzvadászatra koncentrálnak, ám eközben egyáltalán nem teljesítik - a székhelyszolgáltatás kényes természetéből adódó fokozott - szakmai gondossági és precizitási követelményeket, legtöbbjüké az elvárható minimális szintet sem éri el.

Minden székhelyszolgáltatást igénybevevő cégnek javasoljuk, hogy ne (kizárólag) az ár, hanem főleg a szakmai megbízhatóság alapján döntsön a székhelyszolgáltató kiválasztásakor.

 

Hol és hogyan köthet a Céghmesterrel székhelyszolgáltatási szerződést?

 

1. A Céghmesterrel megkötendő székhelyszolgáltatási szerződését saját ügyvédje előtt is aláírhatja és az első részletet nála kifizetheti! (Nem kell időt, pénzt és energiát pazarolni az utazásra, sőt az ügyvédje által végzett plusz munka ügyvédi díját is mi fizetjük, az ügyvéddel történő megegyezésünk alapján.) Amennyiben szeretné saját ügyvédje előtt megkötni székhelyhasználati szerződését, hívja Dorkota Andrea üzletágvezetőt a 06-20-589-0900 mobilszámon vagy a 06-1-410-7997-es központi számunkat!

 

2. Székhelyszolgáltatási szerződését már a Céghmester Városligeti irodájában és a Lurdy Ház-ban lévő irodákban is megkötheti akár az esti órákban, akár szombaton is.

 

Tisztelt Érdeklődőnk, Tisztelt Ügyfelünk!

A Céghmester nem a legolcsóbb iroda! Díjaink megnyugtatóan magasak ahhoz, hogy Ön biztosan tudja: ügye/problémája megbízható, szakértő kezekbe kerül! Annyira viszont nem magasak, hogy azt egy igényes vállalkozás ne engedhetné meg magának.

 

A Céghmester extra gondos székhelyszolgáltatása azt jelenti, hogy a székhelyszolgáltatást igénybe vevő cég a kézbesítéstől számított 1 napon belül értesülhet hivatalos küldeményeinek tartalmáról, valamint azt is, hogy a fontos iratok másolatait - külön utasításra - a székhelyszolgáltatást igénybe vevő cég könyvelőjének is megküldjük, így biztosabban teljesíthetők a határidőkhöz kötött jogorvoslatok, illetve kötelezettségek.

 

Még több székhelyszolgáltatás info: www.szekhely.org

 

Segítünk!
Információ, időpont egyeztetés:
06-20-949-2069
06-20-940-4475
06-20-442-8466
06-1-410-7997
(Tanácsadás, konzultáció minimális díja: 20.000 Ft+ÁFA)

 

 

 

Ha szeretné tanulmányozni a Céghmester cégügyekkel foglalkozó weboldalát, kattintson ide:

 

www.ceghmester.hu

 

Ha szeretné tanulmányozni a Céghmester székhelyszolgáltatással foglalkozó weboldalát, kattintson ide:

 

www.szekhely.org

 

 

Ugrás az oldal tetejére