cégproblémák - adminisztráció

Cégproblémák 2022: Adminisztráció

A negyedik legnagyobb kisvállalkozói probléma (23,25%) az adminisztrációs munka. Ide tartozik a könyvelés, a bérszámfejtés és így tovább.

Ha ezeket a funkciókat nem megfelelően végzik, az problémákat okozhat. A könyvelés, vagyis a költségek, kifizetések, vásárlások és eladások nyomon követése szükséges, de időigényes és potenciálisan bonyolult. Sajnos azonban ez egy kulcsfontosságú funkció a készpénzforgalom fenntartásában. Megfelelő könyvelés nélkül vállalkozása kiszáradhat.

A bérszámfejtés még bonyolultabb lehet. A vállalkozások tulajdonosainak folyamatosan lépést kell tartaniuk a szövetségi, állami és helyi adókkal, hogy biztosak lehessenek abban, hogy helyesen tartják vissza az adókat. Meg kell felelniük más, például a társadalombiztosításra, a Medicare-re, a munkáskártérítésre, a munkanélküliségi biztosításra stb. vonatkozó forráslevonási követelményeknek is.

Ha egy vállalkozás 401(k) bérlevonásokat kínál, a levonásoknak meghatározott időn belül a munkavállalók számláján kell lenniük, különben a vállalkozás büntetést kaphat. Az Internal Revenue Service (IRS) bírságok és büntetések célpontjává is válhat, ha nem a megfelelő összegű adót fizeti be, nem fizeti be a megfelelő összeget vagy késedelmesen fizeti be az adót.

Az adminisztratív feladatokkal kapcsolatos problémák más területeken, például a munkaerő-felvétel és az időgazdálkodás terén felmerülő problémákhoz is vezethetnek (vagy azokból eredhetnek).

Megoldás: Outsourcing

Szerencsére léteznek megoldások. A legegyszerűbb lehet az egyik vagy mindkét funkció kiszervezése, az Ön igényeitől függően. A könyvelés vagy a bérszámfejtés elvégzésére alkalmazott személyzet alkalmazása az egyik lehetőség.

Kevésbé időigényes és kevésbé költséges megoldás a széles körben elérhető megoldások használata. A könyvelés esetében számos olyan szolgáltatás létezik, amely viszonylag olcsón az Ön igényeihez igazítja szolgáltatásait. Ezek könyvelést, költséggazdálkodást, havi egyeztetést, pénzügyi kimutatásokat és egyebeket biztosítanak.

Sok bérszámfejtési szolgáltatás ugyanezt teszi, bérszámfejtést, forráslevonási szolgáltatásokat, fizetési módokat biztosít az alkalmazottaknak (például közvetlen befizetés és csekkek vágása) és még sok mást.

A bérszámfejtési szolgáltatások robusztus csomagokat kínálnak, amelyek más problémákat is megoldhatnak az Ön számára. Sokan kínálnak például humánerőforrással (HR) kapcsolatos funkciókat, például segítséget az időszámításban, munkaköri leírás-sablonokat és hozzáférést online toborzási szolgáltatásokhoz. A bérszámfejtési szolgáltatók segítséget nyújthatnak a vállalati megfelelésben is, például segítséget nyújthatnak a munkavállalói kézikönyvekkel és a szexuális zaklatás elleni online képzéssel kapcsolatban.