cégproblémák - marketing

Cégproblémák 2022: Marketing és reklám

Ahhoz, hogy vállalkozása sikeres legyen, a potenciális ügyfeleknek tudniuk kell róla. Ez az a terület, ahol a marketing és a reklám a harmadik leggyakrabban említett (19%) üzleti kihívás a 2022-es Small Business Trendsben.

Ebben a kategóriában rengeteg megoldás létezik. Csak meg kell határoznia, hogy a marketing és a reklámozás mely területét kell megterveznie.

A problémája például az, hogy hogyan érje el az ügyfeleket? A koronavírus miatt több ember van otthon és online. Ha az otthonról dolgozó emberek az Ön ügyfélköre, célozza meg őket online! Innen még konkrétabbá válhat: lehet, hogy a célpiacod a közösségi médiában él igazán. Talán fórumokon vagy üzenőfalakon, például a Reddit-en lógnak. Ha ez a helyzet, akkor az online jelenlét kialakítása és az ilyen módon történő marketing igazán előnyös lesz az Ön számára. Próbálja ki a direkt levelezést egyedi módszerekkel azoknak az embereknek, akiknek esetleg több idejük van otthon – és több idejük van arra, hogy válaszoljanak a direkt levelekre.

Az Ön problémája az, hogy a fogyasztók számára a nadrágszíj megszorításának időszakában is megtartja az eladásokat? Küldjön sms-t az embereknek az akciókról és hűségprogramokról szóló hírekkel. Az ügyfeleket jutalmazó kampányok minimális készpénzkiadással indíthatók. Ha az Ön kihívása a marketing és a reklám fejlesztése, nincs jobb alkalom a kiszervezésre, mint a jelen. A kreatív emberek online dolgoznak; szerződtessen független vállalkozókat a stratégiák és a tartalomkészítéshez.

Ha úgy érzi, Ön profi abban, amit csinál, egy sikeréhes online marketing ügynökség lehet a legjobb választás. A nagy cégek általában a nevükből élnek, az új ügyfelek igen gyakran a gyakornokoknál landolnak, elképzelheti, milyen eredményességgel. A teljesen kezdők egy része még annyira tapasztalatlan, hogy alacsony a hatékonyság, sok összefüggéssel nem foglalkoznak. Egy közepes cég, ami már bizonyított, de az alapítók foglalkoznak Önnel, a legjobb választás ebben az esetben. Szívesen ajánljuk a naturamarketing.hu weboldalon megtalálhat Natura Marketing szolgáltatásait.